وزیر کشور: فشارهای آمریکا موجب توقف ساخت خط لوله صلح شد-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد

وزیر کشور: فشارهای آمریکا موجب توقف ساخت خط لوله صلح شد

احمد وحیدی گفت: ظاهرا فشارهایی از سوی آمریکا بر دولت پاکستان تحمیل شده است و مانع از انتفاع مردم شریف پاکستان از مزیت بزرگ خط لوله صلح بهره‌مند شوند بنابراین خط لوله صلح به خاطر فشارهای آمریکا محقق نشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۱۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور در مورد توقف خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان گفت: اصل ماجرا مربوط به دولت پاکستان است؛ این خط لوله به خط صلح معروف است، ما برای پیشبرد این پروژه کاملا آمادگی داریم، طرف مقابل هم باید آمادگی لازم را داشته باشد.

وی با بیان اینکه تکمیل این خط لوله حتما به نفع پاکستان است افزود: ظاهرا فشارهایی از سوی آمریکا بر دولت پاکستان تحمیل شده است و مانع از انتفاع مردم شریف پاکستان از مزیت بزرگ خط لوله صلح بهره مند شوند که این امر به خاطر فشارهای آمریکا محقق نشد. براساس گزارشات، آمریکا آنها را تحت فشار قرار داده است.

وزیر کشور تصریح کرد: صبحت های زیادی برای رفع این مساله شده است و کارهایی که ما باید انجام می دادیم صورت گرفته است، از طرفی به نفع دولت و ملت پاکستان است که از خط صلح و گاز ایران استفاده کنند اما متاسفانه این فشارها باعث شد مردم پاکستان از این مزیت بهره‌ای نبرند.

ایده احداث خط لوله صلح در سال ۱۹۹۰ مطرح و قرار شد این خط لوله گاز ایران را به پاکستان و هندوستان منتقل کند که پیام‌آور صلح و دوستی در شبه قاره باشد. بر اساس توافق اولیه، قرار بود این خط لوله ۲۷۰۰ کیلومتری، گاز صادراتی ایران را از مسیر پاکستان به هند منتقل کند./فارس

ارسال نظر